Who are you guys?

Probleme relanti ford fiestaViper9010: Problema este electrica nu mai tin minte exact ,este o piesa ce se ocupa cu managementul la relanti Tps sau ceva de genul de la un fir care a facut scurt a stricat si acea piesa.Valva control relantiu verifica instalatia inainte sau o va strica si pe urmatoarea

Alexandru Q: problema cu relantiu la fiesta e din 2 cauze:valva de aer(idle air valve),se afla in partea de sus ,deasupra chiuloasei,este prinsa in 2 suruburi de 8da jos si se curata cu spray pt carburatoare.a doua cauza sunt bujiile,trebuiesc cumparate sa se potriveasca la masinaeu am fiesta dun 2000, si am avut aceeasi problema.

Florin Rechinu: Sa nu fie de la benzina. asa facea si ford focusu meu dar dupa ce am trecut de la rompetrol la omv si petrom nu mai face.

razvan43: Am fost cu ea la tester si problema era de la bujiischimbasem acum 2 luni dar se pare ca mecanicul mi-a fisurat una cand mi a pus-oaceea mergea asa rauam schimbat iar si acum merge bine. Verifica si tu bujiile,mai poate fi de la fise,bobina de inductie.

Ford Fiesta 2001 probleme relanti(idle problems) 5 out of 5