Who are you guys?

Amigos del ford fiestaMas Amigos biluthyrning, en del av vår medlemsservice.
Om ni ännu inte är medlem se menyn "Medlemskap" för mer information om medlemskap och vilka fördelar det medför.

Debet och Kreditkort
Centauro kräver betalning med kreditkort. debetkort är enligt Centauros rutiner inte godkänd för betalning. Det finns undantag för när Centauro accepterar betalning med debetkort men då åsidosätts gällande avtal och Centauro kan begära ytterligare merkostnader av varierande slag.

Via denna hemsida bokar man mest fördelaktigt sin bil, på det viset framgår priset för önskad period och per dag för samtliga grupper och det blir lättare att välja bil. Tillgänglighet, d.v.s. vilka grupper som finns tillgängliga under perioden som önskas hyra framgår direkt under bokning. Genom att man anger samliga uppgifter om både grupp/tillbehör samt hyrestagare kan Centauro erbjuda en snabbare hantering vid uthämtning av bilen. Om man inte sedan tidigare har sina kunduppgifter hos Centauro bör man komma ihåg att uppgifter som flygnummer, NIE/passnummer och körkortsnummer är obligatoriska vid bokning. Har man tidigare bokat bil hos Centauro kan man få sina kunduppgifter skickade till sig genom att logga in för att boka, sedan klicka på Centauros logo för att komma till Centauros förstasida och tillsist följa länken i översta menyn till ”Mitt konto”.
Just på Centauros förstasidas menyrad finns nu mycket information tillgänglig som tidigare varit svårare att hitta.

Observera att man inte som tidigare ser Mas Amigos logga när man bokar hyrbil, loggan finns heller inte med på bekräftelsemailet.
Enligt ny policy från Centauro presenteras inga andras logos eller namn på deras hemsida eller mejlutskick och med det inte heller vår.

För att erhålla korrekt prisoffert, gå in via menyn "boka" och ange hyresperioden det gäller, priserna ändras nästan varje dag på grund av den stora turbulensen på spanska hyrbilsmarknaden.
Vi ber er umärksamma att listan av bilar som framgår vid presentation av priser vid bokningstillfället endast innehåller bilar som finns tillgänliga under perioden man har angett, kontrollera därför i texten vilken bilgrupp som priset anges för (jämför inte enligt ordningen av listan då den kan innehålla glapp).
Vid problem, kontakta Mas Amigos.